Godmörgon!

Hehe, ja alltså för mig då! Vaknade lite innan tolv efter att maken min försökt väcka mig vid halv elva. Äh, det är söndag, vädret suger och vi har inga planer fören vid klockan två.

Idag ska vi hem till farfar och äta och sedan ska vi ner på stan (i skit vädret) och titta på julskyltningen. Jag är inte riktigt helt hundra på vad detta är men det ska självklart bli jätte trevligt. Jag velar fortfarande fram och tillbaka om jag ska ta med mig min kamera till stan. Risken finns ju att jag kommer ångra mig katastrofalt mycket om jag inte tar med mig den. Med min tur så kommer det säkerligen finnas hur mycket roligt som helst att ta kort på. Men samtidigt så är vädret så fruktansvärt tråkigt och känner jag mig själv rätt så kommer kameran bara ligga i väskan.

Åh vad jobbigt, jag får lämna valet till senare när vi ska gå helt enkelt. Det kommer nog sluta med att jag tar med mig den och kanske tar någon bild som jag sedan inte alls kommer tycka om. Men bättre att ta med sig den och inte använda den än att inte ta med sig den och sedan bli besviken då det fanns hur mycket som helst att ta kort på.

Hum, där svarade jag ju på min egna fråga och gjorde valet lätt för mig. Jag tar med mig den och sedan får vi se.
Nu ska jag ta och torka håret och dricka upp mitt te.

Glad första advent på er.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0