Hade skrivit ett jätte bra inlägg

Men så dog nätet igår, typiskt delux. Hoppades att det hade hunnits sparas som utkast men sådan tur hade jag självklart inte. Bara att börja om från start! Det har nämligen varit så här ofta den senaste tiden. Jag sätter mig gärna ner och bloggar på kvällarna då dagen har gått och man har lite att berätta om. Men vårt nät har haft annat i tankarna och bestämt sig för att dö och sedan börja funka igen åtta på morgonen.

Nämnde jag hur mycket vi älskar vår internetleverantör? Inte? Okej, vi hatar dom!

Men nog gnäll om det för just nu fungerar ju trotts allt nätet så då tänkte jag passa på. Tiden flyger som sagt förbi och vips så har jag inte bloggat på en vecka. Men vad gör det, nu har jag ju en massa att dela med mig utav. Jag har lite bilder att dela med mig utav med! Fotograferade Hannele för någon vecka sedan och igår fick jag tummen ur och fixade iordning ett par utav bilderna. Det blev sju stycken och Hannele var så nöjd så. Man kanske skulle börja fotografera porträtt oftare och ta betalt? Det är en tanke det, men den karamellen suger jag nog på ett litet tag till.

Här är i alla fall bilderna på henne!

Ganska svårt att ta kort på någon med glasögon, jag borde ju veta eftersom jag själv har det. Problemet är skuggor och reflektioner. Men jag tycker ändå att de blev fina fastän att skuggorna fanns där.

Sedan är Hannele precis som mig och tycker inte om att le. Det blev ett par, eller väldigt många allvarliga bilder men sedan lyckades jag säga lite roliga saker och då började hon att garva! Mission completed! ;)

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0