Hoppsan hejsan

Ännu en gång har bloggen fallit i glömska. Kan vara för att just nu står nämligen allt stilla i mitt liv. Jag har ingenting att göra, lägenheten är inte klar (tapetserad är den men jävligt tom), finns inte något direkt intresse till att skriva. Inte så konstigt heller när jag tänker på det.

Men samtidigt vill jag inte låta min blogg dö totalt. Det är inte så att jag har en massa läsare som läser den, men det är ändå skoj att ha någon som läser den förutom jag själv. För det är ju mest för mig själv som jag skriver. Det har jag skrivit om många gånger innan så jag tänker inte tjata sönder det igen i det här inlägget.

Jag kände nog bara att det var läge att påpeka (igen) att jag fortfarande lever och att bloggen inte är helt död. Nu är det ändå fredag och i helgen har vi planer, så jag har något att hitta på. Jag är supersugen på att fotografera och kommer nog att göra det med. Vissa av bilderna kommer jag säkerligen att dela med mig av, vem har sagt att alla inlägg måste innehålla text liksom!

Nej jag ska ta mig själv i kragen nu och komma igång. Igår tränade jag för första gången på gymmet som jag blivit medlem på. Det var skitskoj så nu ska jag ta och träna regelbundet. Måndag, onsdag och fredagar blir mina dagar. Maken min påpekade att träna varje dag inte är så bra för kroppen så jag får väl lyssna. Helgerna tänker jag inte träna på för då vill jag vara med kärleken min. Sedan kan det vara gött att ha två dagars vila på raken!

Idag kan jag även påpeka att jag har ont, haha. Mina pattemuskler gör ont som fan, mina armar och lite rygg. Men det är gött! Det är så det ska kännas. Efter en riktigt varm dusch idag så kändes det ändå bättre, dock fick jag ingen träningsvärk i benen alls. Fastän att jag körde så hårt och fastän att benen var som spagetti efter att jag var klar så känner jag ingenting idag.. Hum! Nåja, nu vet ni i alla fall att jag lever!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0