Magont, biobesök och tapeter!

Helgen var trevlig, dock inte så som vi planerat. Jag har i stort sätt haft ont i magen konstant sedan i fredags. Inte alls jätte skoj. Men vi gick på bio ändå (dum som jag var köpte jag popcorn utan att tänka mig för vilket resulterade i ännu mer ont i magen). Vi såg In time som var lite sisådär. Den var inte skit dålig men den var heller inte jätte bra. Justin Timberlake gjorde dock ett förvånansvärt bra jobb, det hade jag inte alls förväntat mig.

Efter bion drog vi och tog varsin dricka på Bishops där Mange gjorde oss sällskap, men min mage var såklart inte kompis och vi fick gå hemåt ganska tidigt. Trist, kändes som jag bara förstörde. Väl hemma blev det inte mycket bättre så det var nästan sängen som gällde med en gång. Nu mår jag bättre men magen är inte kompis riktigt ännu. Jag hatar när det blir såhär. Min natt var heller inte direkt den bästa, kunde inte somna och låg vaken tills jag gav upp och la mig i datorrummet (vi har gästsängen där fortfarande) och slösurfade på mobilen. Vid halv tre la jag ifrån mig mobben och försökte sova igen, icke!

Lite rolig grej dock eller kanske inte rolig mest pinsam, min mobil bestämde sig för att ringa upp folk i min kontaktlisa. Kändes riktigt bra, klockan halv tre på natten... ehm! Lägga på kunde jag heller inte göra utan allt bara frös och jag kunde höra hur signal efter signal gick fram till de stackare som den ringde upp. Så om någon blev drabbad utav detta inatt så ber jag om ursäkt, det var min mobil som tyckte jag ringt lite väl lite på den eller nått.

Oh förresten, har några bilder att dela med mig av. En mycket god vän till mig frågar hela tiden hur det ser ut hemma hos oss nu och om jag kan visa bilder.. Så här har du Peter (!), några fina bilder utav lyan!


Vad tycker du!? ;) Haha, jo jag vet nu var jag riktigt taskig. Men det finns verkligen ingenting att visa upp. Alla rum är i stort sätt helt jävla tomma. Det ekar göttigt i vardagsrummet fastän att vi fått upp gardiner och allt. Jag vet inte när jag kommer visa några bilder utav hur det ser ut här hemma. Vill så gärna få det fint och i ordning innan jag visar nått. Och när det blir vet jag inte, hehe!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0