The sims

Hade lite tråkigt härom dagen så jag skaffade mig The Sims. Lite otroligt med eftersom jag verkligen avskyr spelet. Men med lite fusk-koder och MASSA pengar så var det rätt så skoj. Ja alltså att bygga och inreda då, resten av spelet förstår jag mig inte på. Helt meningslöst. xD
Här har ni min skapelse, våran lägenhet på ett ungefär och hur vi skulle vilja att den ser ut när vi har fått möbler till alla rum... haha!!

Ganska exakt så här ser lägenheten ut, storleken kanske är lite off men inte jätte mycket. Det är bra sovrummen som blev lite större, men det var mest för att det inte blev någon gångyta om jag gjorde dom så stora som de är i verkligheten. Vem vet jag kanske vill spela det riktiga spelet någon gång och då kan det ju vara bra med ett fungerande hus. ;)

Annars så har jag inte så mycket planerat denna dag. Ringt vårdcentralen som ringer tillbaka mig halv tre idag, lång väntetid. Men då hinner jag att träna där i mellan i alla fall vilket är trevligt. Ska bara se fall min kropp tillåter mig nu eftersom jag precis sitter och äter lite frukost. Det är alltså min mage jag söker vård för, ännu en gång har jag problem med den och efter en och en halv vecka med konstant smärta så orkar jag inte mer. Det gör inte maken min heller som får ta hand om mig hela tiden. Vi får se vad doktorn säger, om och när jag nu får tid. 

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0