Tidsoptimisten!

Inte haft något nät på hela förmiddagen så vad har jag gjort? Jo jag har nördat The sims 3. Låtit kreativiteten flöda och påbörjat ett helt nytt hus. Bara första våningen som är klar just nu men det kommer mer. Riktigt bra tidsfördriv. Här har ni i alla fall första våningen utav huset jag bygger på just nu.

Helt okej än så länge. Men nu måste jag stänga av, inget mer sims för Hayley. Farligt att spela det, tiden bara rusar fram och tjoff så är klockan på tok för mycket och jag får springa! Klockan ett ska jag nämligen möta upp min älskade och käka lunch och det vore jävligt dumt om jag glömmer av tiden tack vare spelet. Jag är världsmästare på det där, ja alltså att vara en tidsoptimist. Slutar oftast med att jag slänger på mig mina kläder, rusar ut genom dörren och halv springer hela vägen. Inte jätte skoj så nu tänkte jag vara ute i god tid.

Spelar säkerligen mer Sims när jag kommer hem och visar säkerligen den färdiga designen när jag är helt klart. Trodde seriöst aldrig att jag skulle sitta och spela detta spel. Fast jag spelar iofs inte, så tråkigt när man har byggt klart ju. Fuskar till mig massa pengar och sedan bygger jag bara hus. Så det ska vara!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

HAHHA..SIMS NÖÖÖÖÖÖRD! :D

2011-11-15 @ 15:39:35
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Svar:

Jag har faktiskt inte spelat sims på 2 dagar nu, fast nu blev jag lite sugen men ändå ;D <3

2011-11-15 @ 18:50:16
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Svar:

Haha..jag har försökt gjort det men hittar bara 2011 hela tiden överallt och ingenstans så därför hade jag inte msn för ens igår för att jag fick damp på skiten att jag inte hade den gamla kvar xD

2011-11-16 @ 17:52:13
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: spiderchick

åh så tjusigt :-)

2011-11-17 @ 13:15:10
URL: http://spiderchick.nu
Postat av: Laks - den djurrättande feministen

Sims är faktiskt jävligt roligt :) nu blir jag sugen på att spela! X)

2011-11-25 @ 13:48:29
URL: http://laks.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0