Tur jag tog med mig kameran.

Förresten, strax efter att jag skrivit inlägget om skitvädret så sprack molnen upp och en blå himmel och rosa moln visade sig. Så lite solljus fick vi när vi traskade över till farfar för att käka.

Det var fortfarande ganska fint när vi gick ner på stan och varmt! Kändes som tidigt vår vilket är helt knäppt. När det började bli mörkt tändes all fin julbelysning och vi traskade runt och tittade på lite av varje. Var en liten marknad på torget och överallt kunde vi höra julmusik och känna lukten utav pepparkakor och glögg. Det hade varit perfekt om snön varit här med. Men sådan tur hade vi inte!

Gick in i ena gallerian och tittade runt lite. När vi väl bestämde oss för att gå hemåt visade det sig att det tråkiga vädret kommit tillbaka och med ränta! Det verkligen ösregnade ute, sedan lugnade det ner sig och vi intalade oss själva att vi kunde gå hem, då öppnade sig himlen igen och ännu en störtskur kom. Så där höll det på i kanske en 20 - 30 minuter. Varvade med hagel gjorde vädret ochså! Till sist verkade det ha lugnat ner sig och vi chansade och gick hemåt. Vi möttes av floder och översvämningar på vägen hem. Fick hoppa över stora pölar och akta så att vi inte halkade på allt hagel som nu låg på marken.

Helt otroligt vilken vattenmassa det kom ner ifrån molnen. Det regnade hela tiden när vi gick hem men vi slapp det absolut värsta. Väl hemma var det duschen som gällde och nu sitter jag här och myser. Det är verkligen extra mysigt och skönt att vara hemma och inomhus efter att ha varit ute i det busvädret. Men vilket äventyr det blev!

Dock inga bilder på julskyltningen eller belysningen. Men belysningen hänger kvar hela julen så det finns fortfarande chans till att fotografera det. Dock med stativ då det blir finast med lång slutartid, ljusen glimmar så fint då ju. Sedan hoppas jag såklart på att snön ska komma och att det blir riktigt kallt så det blir riktigt juliga bilder. Bara att hålla tummarna!

Update tre skunder senare: DET SNÖAR!!!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0