Äntligen photoshop!

Åh vilken lycka! Nu äntligen har jag photoshop på datorn igen vilket betyder mycket lättare hantering av mina bilder jag tar och vill lägga upp här i bloggen! Har haft flera bilder liggandes på datorn och kameran som jag inte orkat att fixa och dona med. Paint.net är ett jätte bra program men jävlar vad jobbigt det är, det är så basic! Men nu jävlar! Fotade för ett par dagar sedan efter skolan. Jag och Hannele traskade runt på stan och jag såg allmänt knäpp ut där jag sprang runt med min kamera som värsta turisten!

Lite detaljfotografering utav kyrkan. Blev inte alls nöjd med hur de såg ut med färg men efter att jag gjort dom svartvita blev de finemang. Kan även påpeka att Hannele stog och peka och garvade åt mig när jag tog bilden längst ner till höger. Var en hel del människor som stirrade gött på mig.. Men äh! Whatever! ;)

Efter detta gick vi vidare och jag fick fotograferat lite löv och sånt där ni vet som man fotograferar på hösten. Dock hade jag missat alla de vackra färgerna som är i början utav hösten. Löven här ramlar av så jävla fort! Men några bilder blev det och Hannele fastnade på bild hon med.

Fin fint! :D Orange är ju en ganska fin färg det med, älskar hur varma dessa bilder blev! Nu ska jag försöka att fota lite mer regelbundet, jag bor ju trotts allt i en helt ny stad. Får hoppas att lusten fortsätter att finns där för rätt som det är orkar jag inte ens titta på kameran utan att känna ORKA!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0