Ensam hemma i en ihop plockad lägenhet

Ensam, frusen och lite smått uttråkad. Sitter och funderar på vad jag ska göra, sängen lockar och ett Simpsonsavsnitt. DÅ blir jag i alla fall varm!

Maken min åkte iväg idag, kommer hem igen på fredag. Det känns lite sådär om jag ska vara helt ärlig. Han är på utbildning i Stockholm vilket iofs är skit skoj för honom. Jag är glad och så men usch vad ensamt det känns. Och till råga på allt så ska de renovera lägenheten nu. Det var verkligen perfekt tajmat med utbildningen för han slipper bo i en helt ihop plockad lägenhet. Jag sover i ett hörn i datorrummet just nu omgiven utav datorer, lampor och flyttlådor. Ganska mysigt men det hade varit mysigare om jag inte var så jävla ensam. ;)

Nej fan, sluta att klaga nu Hayley var glad att de renoverar och fixar till nya tapeter. De tapeter som vi har nu är inte de snyggaste och inte heller de helaste. Komiska i det hela är att det är grannen mitt emot som kom och knackade på i morse. Jag blev skit paff och trodde han ville låna något. Men det är han (och säkerligen fler personer) som ska tapetsera om här i lägenheten. Allt blir nog bra tillslut.

Nej fan, jag fryser så nu tänker jag krypa ner i min "säng" med en kopp te och starta laptopen samt mina högtalare. Fulkopplade ihop allt igår så nu har jag subwoofer och två högtalare. Laptop-högtalare, usch finns det något som har sämre ljud än det?!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0