Går inge bra!

Usch och fy vad jag inte har lust med något alls. Går i skolan varje dag och läser matte men nu är jag så trött på det. Visst går det ganska bra att räkna på lektionerna, men när jag kom tillbaka från Göteborg och satte mig och räknade igen så fattade jag noll. Jag hade i stort sätt glömt av allt jag räknat veckorna innan.
Kändes som jag var tillbaka på ruta ett. Varje tal jag gjorde fick jag bläddra tillbaka och läsa alla exempel och förklaringar. Ska det vara så här? Varför kan inte min hjärna behålla den informationen?

Fan jag kan minnas massa onödig skit, som varför man får tårar i ögonen när man gäspar! Helt jävla onödig information som tar upp en liten plats i min hjärna. Flytta på dig och släpp in matten istället!

Men jag går på mina lektioner, jag tappar fokus flera gånger under lektionstillfället men jag är där. Dock är det sjukt segt att ta sig ur sängen, idag snoozade jag i en halvtimme!! Det är rekord för mig, jag gör aldrig sånt. Jag kanske låter klockan ringa max två gånger sedan flyger jag ur sängen.

Nej fan, ska försöka rycka upp mig nu. Inte klaga Hayley, var glad istället. Idag verkar det bli fint väder och jag ska inte tvätta idag för det gjorde jag igår! Det var dock en perfekt dag att tvätta på eftersom det vräkte ner. Helt sjukt hur mycket det regnade igår. Jag är väldigt glad att vi har tvättstugan i källaren. :)

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Oja! Grymt sexigt ;K dock så gillar jag bilden nerdanför ;K

2011-10-20 @ 18:16:28
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0