I Göteborg och myser!


Inte de vackraste bilderna. Jag tog med mig mina två kamror men använt dom det har jag inte gjort.. suck. Jag i ett nötskal. Men jag har det jätte trevligt här i Göteborg. Det är så mysigt att bo hemma hos mamma och den där lille svarta saken som är med på bilderna är min väckarklocka. Varje morgon när mamma kommer upp så dyker Luna upp i sängen och tvättar mitt hår, mina öron, min näsa och om jag inte är försiktigt så tvättar hon även insidan av munnen på mig.. HAHA!!! Men jag klagar inte, trevligare än en skrikande väckarklocka.

Nu har jag i alla fall varit här sedan i måndags, jag har i stort sätt haft fullt upp varje dag. Tisdags så fikade jag med Zebs, onsdag så var jag och mamma i stan och jag hittade ett par jeans. YATTA.. Sedan på kvällen var det filmkväll hemma hos min underbara vän Magnus, slaggade på hans soffa gjorde jag med. Igår var vi och hälsade på mormor en sväng och sedan träffade jag Philip i stan och fikade. Idag så ska jag träffa Jessica på stan.. haha! Jag har nog aldrig haft så mycket att göra på en och samma gång. Kommer det bli så här varje gång jag kommer till Göteborg?! xD

Men jag klagar inte, det är jätte skoj att folk vill träffas. Dock har jag faktiskt kommit på att jag inte alls saknar Göteborg. Inte så som jag trodde att jag skulle sakna det. Göteborg är inte längre mitt hem, men människorna saknar jag såklart. Nu ska jag sluta skriva massa, ville bara uppdatera och säga att jag lever. Jag har verken blivit ihjäl skjuten eller nedslagen. Där emot blev jag nästan påkörd men det kan vi ju ta någon annan dag.. ;)

Oh förresten, har fått i mina nya töjsmycken. Fast det går långsamt och just nu ser det ut som jag ska tappa dom hela tiden. Men jävlar vad fina dom är! :D Nu var jag klar!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

SV; Så sant! Tänkte inte på detta, men det ska jag självklart göra! (:Tacktack! Vi älskar verkligen det vi gör. Hoppas det märktes :D

2011-10-08 @ 19:49:06
URL: http://veroniicapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0