Random much?

Hittade tre bilder som jag inte delat med mig utav. Eller har jag det? Jag minns inte och jag orkar heller inte kolla upp det. Har jag delat med mig utav dom så har jag. Tycker i alla fall att de passar ihop på något vis. Tagna på olika dagar och tidpunkter och helt olika motiv. En serie utav spontanitet och bara helt slumpmässigt tagna bilder. Hösten är allt bra vacker, min favoritårstid.

I like it!

Men nu börjar det bli riktigt kallt och träden börjar bli kala. Jag funderar ofta på hur vintern kommer att bli här uppe. Min första vinter i Falun, fast ändå inte. Jag har ju varit här uppe förut under vintertiden men då stannade vi inte vidare länge. Jag ser fram emot den, allt det vackra som jag kan ta kort på. Hoppas på en vacker och solig vinter. Nej fan, nu ska jag ta och slita mig på riktigt ifrån datorn.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Tack! ;k gillar dom jättemkt! ^^

Kan förstår det..blev tyst här hemma utan ditt flumm, haha..Kramsi!

2011-10-27 @ 00:16:06
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Haha..njaa..1500 kr är som att kasta i sjön om jag inte använder mina brillor så ja du kommer få se dom på mig sen ;kKramis!

2011-10-29 @ 19:52:43
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0