Extra seg idag

Ugh, vaknade fem imorse och då med ett huvud som inte ville samarbeta alls. Det gjorde så ont och jag kunde inte lägga mig bra heller. Ligger alltid på höger sida och nu hade jag ont på vänster. Alltså fel sida av huvudet hehe. Men jag somnade om lite innan sex då min make trampade upp för att göra sig iordning. Vaknade sedan halvtio, denna gång utav massa bankande, borrande och brötande. Byggarbetarna försökte ta sig in till vårat sovrum, det lät i alla fall så.

Nu sitter jag här i köket ännu en gång och idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Eller jag vet jag jag borde göra, en massa så kallade måsten har jag ju. Det är lite små segt faktiskt. Vi lyckades inhandla två förvarnings lådor igår så de ska jag fylla med strumpor och underkläder. Fixa i vår "walk in closet". Har blivit totalt anti byrålådor, kläderna blir så sjukt unkna tycker jag. Hänger det på galgar och ligger i öppna lådor så borde de ju inte börja lukta instängt... eller? Det återstår att se. Det är väl bara de kläder som hamnar i plastlådorna som vi får se hur de blir med. Jag vill att våra kläder ska lukta gott och nytvättat.

Dagens att göra lista:

Fixa i garderoben.
Försöka få ordning och fason på de kläder som fortfarande ligger i Ikea-kassar.
Stryka och hänga upp gardiner i ett av rummen.
Diska
Sätta upp tvätt-tid så maken kan tvätta sina arbetskläder.

Kommer säkerligen komma på fler saker medan jag håller på. Jag har i alla fall saker att sysselsätta mig med, synd bara att det är så tråkiga saker. Men nu i veckan har jag ett möte angående skola osv. Sedan i nästa vecka har jag ett till möte men då angående något helt annat. Lite smågrejs utanför hemmet har jag allt lyckats boka in. Ska bara hitta till mötesplatserna med. Men det på torsdag är i samma lokal som jag var i sist så dit borde jag ju hitta, haha!

Nej, nu ska jag fixa en stor kopp te, sätta igång lite musik på tv:n och fixa i garderoben!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0