Fotograferat lite

Jag har haft ganska tråkigt idag, inte riktigt fått tummen ur och göra något. Men så tog jag fram min kamera och började fotograferade lite. Jag gillar närbilder speciellt närbilder där det inte riktigt går att se vad det är jag har tagit kort på. Fick till ett par som jag faktiskt är riktigt nöjd med!

Någon som kan gissa vad det är på bilderna? Vet att min kära make nog kan gissa men han har ju sätt alla grejerna. Tycker det blev en trevlig kontrast mellan de två bilderna. En ganska mjuk bild och sedan en rätt så hård och skarp bild. :)

Kanske kan komma igång och blogga igen nu med. Min kära vän Milla påpekade att jag har bloggat lite dåligt och att hon saknar att läsa mina små uppdateringar. Hon är ochså nyfiken på lägenheten men den kommer jag nog inte ta kort på ännu. Vill få det fint här hemma och gärna nya tapeter. Men nu på måndag så verkar det hända något, ÄNTLIGEN! Vår bovärd kommer hit och då ska det göras en ny efterbesiktning där vi kan påpeka sådant som vi har hittat nu när vi bott här ett tag. Det är inte en massa saker men det är saker som inte står med på det första besiktningsprotokollet.

Möblerna från Jysk kommer ochså att komma på måndag. Allt på en gång.

Tvbänk
Vardagsrumsbord
Matta till vardagsrummet
Datorstolar
Ett datorbord
Stor tvättkorg

Ska bli så najs nu att få lite grejer till vardagsrummet. Det är trotts allt det rum som vi är i allra mest, ja alltså efter sovrummet. Men det är ju här som vi hänger med vänner och då är det ju ganska självklart att vi vill få det fint och fixat. Sedan ska det upp tavlor här inne men det får bli efter de har tapetserat. Det kommer bli så jävla snyggt!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0