Im connected again!

Åh underbara internetuppkoppling. Snacka om att jag har känt mig avskuren ifrån världen och lite ensam. Fast det har ochså varit väldigt skönt. Jag och maken min har umgåtts så mycket mer istället för att sitta vid varsin dator. Tror nog att vi ska försöka införa en dag i veckan som är helt datorfri. Då får vi helt enkelt hitta på annat tillsammans. Kan nog bli bra.

Flytten då? Jo den gick bra, vi slet som djur men det ordnade sig. Vi glömde typ hälften av våra saker i Ornäs och vi har fortfarande inte satt ihop våran säng. Men jag klagar inte. Det är helt otroligt tyst i det här huset, förutom någon som smäller med sin dörr ute i trappuppgången men vafan det kan vi leva med. Vi har inga grannar ovanför oss vilket är himmelskt. En fin rymlig balkong har vi, ett gigantiskt jävla vardagsrum som jag inte riktigt vet vad jag ska fylla med, två toaletter, tre sovrum och ett jätte fint kök med en kyl och en frys (ja alltså kyl och frys finns det alltid men dessa är stora, inte delade som vi haft förut). Här kommer vi bygga vår framtid.
Vi kommer heller inte behöva flytta inom en snar framtid vilket ochså känns skönt. Vi har allt utrymme som vi behöver för framtiden!

Flyttstöket då? Det kommer vi få leva i ett tag. Lägenheten ska tapetseras om, golv ska bytas ut, fönsterkarmar ska målas om och skåpluckorna ska ochså målas. Det blir att låta bli att sätta upp tavlor och göra i ordning rummen allt för mycket. Vi sattsar helt enkelt på att få vardagsrummet så fint som möjligt, köket med för den delen. Resten av lyan får vara lite orörd. Gästrummet blir förråd, alla flyttlådor ska in där så att det inte ser lika stökigt ut. Sedan är det bara att hoppas att renoveringen kommer igång så snart som möjligt. Det kommer bli bra det här!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0