Klubbat och klart!


Nu är det helt bestämt, helt hundra och inget jag kan backa på. Vi har hämtat ut mina tågbiljetter och jag kommer åka till Göteborg den 3 oktober och komma hem igen (känns hel skumt att säga komma hem igen när jag ska till Göteborg) den 10 oktober. Blir borta en hel vecka, men det känns gött. Jag har längtat efter mamma en massa, fast inte så mycket som jag trodde jag skulle göra. Telefon, skype och msn är ju min räddning då jag kan prata med mamma när jag vill. Haha, lite mammig är jag allt serru.

Jag ser fram emot att få träffa mina vänner som jag lämnade kvar där nere med. Kommer nog bli en fullspäckad vecka, men det känns härligt. Dock vet jag att jag kommer vara hur nervig som helst på söndagen innan avresan. Jag är nämligen rätt så jävla skraj över att åka tåg helt ensam och behöva byta helt själv. De gånger jag och maken åkt upp till Falun ifrån Göteborg så har det liksom varit han som hållit koll på vart vi ska gå. Sedan hade ju han åkt ganska många gånger just den rutt eller de rutter som vi åkte med tåget så han visste redan från tidigare gånger hur och vart vi skulle gå. Men nu ska jag åka helt ensam, hitta till rätt tåg/perrong och överleva till Göteborg. Vi får se hur det går, jag kommer nog drabbas utav sju hjärtinfarkter och ett antal strokes innan den dagen är slut. Men träning ger färdighet antar jag och där jag kommer byta är det tydligen inte vidare stort.

Men det är ett tag kvar tills dess. Hinner nog ångra mig ett antal gånger, få några nervösa sammanbrott, bli övertalad utav maken att allt kommer ordna sig för att sedan åka den 3 oktober till Göteborg. Haha! Men nog om det, nu ska vi öppna en flaska rött och steka pannkakor. Ännu en gång börjar jag på tok för sent så nu kommer vi stå och steka pannkakor fram tills nio ikväll. Tur att det är fredag!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Milla

Längtar tills vi ska träffas! :)

2011-09-24 @ 10:06:42
URL: http://millamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0