Köksbord, piroger och rött vin!

Diskbänken är ren och fin, musik kommer ur mina högtalare på laptopen och vi är alla mätta och glada. Jag sitter i skrivandes stund vid vårat "nya" köksbord och njuter av lugnet med ett glas rött. En mycket mysig söndag har det varit idag. Köksbordet är hur fint som helst och fungerar framöver tills vi hittat ett som vi verkligen vill ha. Första middagen som vi faktiskt åt ute i köket och då även sittandes vid ett bord. Hjärtat mitt har suttit på golvet med tallriken på en fotpall och jag har i vanlig ordning haft min tallrik i knät. Nu känns köksbord som rena lyxen, tänk vad mycket som vi tar för givet.

För övrigt så har det varit en väldigt lyckad helg. I fredags var Mange här min svåger (ehm heter det så?). Vi lagade middag (jag lagade middag med lite sällskap utav pojkarna), drack vin och öl samt lirade en massa Wii. Sjukt bra start på helgen. Igår var vi ute och gick jag och maken. Vädret var underbart och jag hoppas att resten utav hösten kommer att se ut så.

Idag har det dock varit lite mindre bra väder, men fortfarande ganska varmt! Resten av söndagen ska nu avnjutas i soffan framför tv:n med den bästa! Jag älskar vårat nya liv här i Falun och vår nya lya. Pricken över i:et skulle vara om Jysk hörde av sig. Vi har ju bokat en drös med möbler för ett pangpris. Passade på då de hade sitt 20års jubileum. Sedan så skulle det vara toppen om vår lägenhet kunde bli renoverad inom en snar framtid. Då skulle allt vara perfekt. Men man kan ju inte få allt. Just nu funkar allt finfint! Imorgon är det en ny vecka. Tiden går galet snabbt!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0