Nya morgonrutinen!

Köket har nog blivit min favoritplats för tillfället här i lägenheten. Ja efter sovrummet då, fast det är inte rummet i sig som jag gillar utan vår underbara säng. Det har blivit lite av en ny morgonrutin för mig. Sätter mig med laptopen vid köksbordet, gluttar ut genom köksfönstret och njuter utav tystnaden. Smuttar på en god kopp te och läser nyheter samt bloggar som jag följer. Ett alldeles ypperligt sätt att starta dagen på.

Pratat lite med den bästa på fejjan med. Han är inte online på msn alls under dagtid men på lunch brukar han antingen ringa mig eller så pratar vi på fejjanchatten. Tycker det är lite mysigt!
Vädret fortsätter att vara allmänt kasst med. Regnat hela förmiddagen, vad hände med den där soliga och underbara hösten som jag beställde? Får hoppas att den är på g snart!

Planer för dagen då? Inte mycket planerat här faktiskt. Ska plocka lite smått som vanligt här i lyan. Ta och ställa in sådant som inte behövs, ligger mycket skit på golvet som egentligen inte behöver ligga där. Blir väldigt lätt så har jag märkt. Vi stökar igenom någon låda eller väska i jakt efter något speciellt som vi behöver just då och efteråt ligger det kvar en massa stök på golvet. Riktigt drygt att leva i det här flyttkaoset men vi gör det bästa utav det. Håller fortfarande tummarna och hoppas på att Jyska ska höra av sig idag.

Senare idag ska vi till farfar Einar och en liten eftermiddagsfika. Maken min har en bit födelsedagstårta kvar som han ska mumsa på. Jag håller mig ifrån det, har en paus ifrån allt som har laktos i sig. Måste tänka på magen och inte överdosera. Det går faktiskt riktigt bra.
Nej fan nu ska jag sluta skriva och försöka göra något vettigt.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Novembersara.

SV; Jag lär nog inte sova bra förrän torsdag då min pojkvän kommer hem, haha ;p

2011-09-12 @ 13:16:44
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Milla

Vilken härlig mugg! Var har du köpt den? :)

2011-09-13 @ 13:29:15
URL: http://millamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0