Sjukt trött

Varit tyst här nu. Jag orkar helt enkelt inte hålla på att blogga, fotografera och dela med mig av mina dagar. För det första så gör jag inte sådär jätte mycket, jag orkar ingenting för tillfället.
Är trött hela tiden, jag vet faktiskt inte varför. Kan vara årstiden, kan vara flytten och nytt rum, kan vara brist på något eller bara att jag sover sjukt jävla kasst. I vilket fall som helst så känns allt jätte segt och jobbigt.

Men jag gör det bästa utav det hela. Går i skolan just nu, några timmar per dag. En matte grundkurs som jag tycker är skit svår. Men läraren är grym som fan och tar sig tid. Sedan sitter jag hemma och ugglar, inget har hänt i lägenheten sedan sist. Börjar bli riktigt tröttsamt nu, vill få lägenheten fixad nu. Får ligga på dom lite mer..

Ugh, tappar tråden hela tiden. Tror ta mig fan att jag lägger mig och sover en stund nu. Byggnissarna har lugnat ner sig lite med borrandet, grävandet, dundrandet och gapandet. Får passa på!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0