Ute i narturen hela dagen!

Åh vilken underbar dag vi har haft! Gick upp lite efter tio och tog det lugnt, mös med en kopp te framför datorn och gluttade ut genom köksfönstret och filosoferade. Det är så underbart vackert utanför nu när löven har börjat skifta till de vackra och varma färgerna som kommer med hösten. Jag absolut älskar att sitta här i köket. Och sitter jag inte allt för när fönstret så känns det som vi bor mitt ute i skogen!

På tal om skogen så är det där vi spenderat hela dagen idag. Gick upp till hoppbackarna och grillade pinnbröd och marsmellows. Fan vad gott. Jag har ju aldrig grillat marshmellows förut och vart helt frälst. Fast vidare nyttigt är det nog inte, när dom stelnat efter grillning såg de mer ut som sånt där utfyllnads material som man använder vid byggkonstruktion av båtar mm. HAHA!! Sedan hade jag fixat pinnbrödsdeg som vi virade runt pinnar och väntade på. Blev både frukost och lunch uppe vid grillen. Så himla mysigt, det är så här jag vill spendera mina helger!

Det är en rejäl bit upp och vi flåsade rätt så rejält när vi äntligen tagit oss dit. Men fan vad värt det är, utsikten är helt underbar! Första gången vi gick hit upp så tog vi bilvägen (dubbelt så långt och dubbelt så tråkig typ xD) och jag hade ingen aning om vad för utsikt som skulle slå mig i ansiktet. För det är precis så det känns, jag stog där som en fågelholk med öppen käft och bara stirrade.


Pinnbröd och marshmellows till frukost, lätt godaste frukosten... Ja alltså efter pannkaksfrukost dårå!

Nu har vi duschat av oss all grill-lukt, snacka om att vi stank på vägen hem (!) och nu ska vi ta och mysa ner oss i soffan och glutta en massa Supernatural. Ännu en gång måste jag påpeka hur mycket jag älskar vårat liv och vår nya tillvaro. Valet att flytta hit till Falun var nog en utav de bästa vi tagit. Den ligger inte kort efter valet att gifta oss, det ni!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vi köpte vårat på sf bokhandeln babe =)

2011-09-26 @ 10:37:22
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0