Vi börjar dagen med varmchoklad och mys!

Hösten är verkligen här nu på riktigt. Löven har börjat ändra färg, marken är full av gulnade barr och det är svampar överallt. Jag har nog aldrig sätt så mycket svamp. Det är underbart! Igår passade vi på och gå ut ordentligt. Gick nog över en mil i den friska luften. Dock var det en sån där jobbig dag, solen sken och vi visste inte riktigt vad vi skulle ha på oss. Det var både varmt och kallt på en och samma gång. Lite små jobbigt men sedan kommer jag nog inte göra annat än att klaga på att jag fryser så jag ska försöka att inte klaga allt för mycket nu.

Idag där emot är det ruskväder ute. Det regnar och blåser lite smått så jag tänker nog inte gå ut någonting alls idag. Vi handlade allt som behövde handlas igår så det finns inga anledningar alls att gå ut. Förutom att gå ut med soporna då. ;)

Sår här ser det ut utanför våra fönster. Den första bilden är ifrån köket och den andra bilden är ifrån vardagsrummet. Första bilderna på något som har med lägenheten att göra.. Wopi-do!

Det blir i vilket fall som helst en riktigt mys söndag och denna mys söndag började på bästa sätt. Jag vaknade och klädde på mig, ställde väckarklockan så att min kära make skulle vakna någon gång idag och sedan fixade jag varm choklad. Lyxade till det med små mini marshmallows. Första gången jag provade det, riktigt gott faktiskt. Fast lite för sött så jag fick inte äns i mig all min choklad. Det värmde i vilket fall som helst gött!

Ser det inte mumsigt ut? Slöade i alla fall med en kopp varmchoklad i soffan framför tv:n. Tittat lite på allt som handlar om 11 september och förfäras över vad som hände och hur snabbt tiden har gått. Jag minns fortfarande vart jag var och vad jag gjorde när jag såg de första nyhetsinslagen på tv om attacken. Galet hur vissa händelser kan etsa sig fast i ens minne och aldrig försvinna.

Ska titta vidare lite smått nu under dagen och sedan ska vi laga piroger. Just nu är hjärtat mitt iväg med far sin och hämtar ett köksbord som vi får låna eller nått. Vi har ju varit på jakt efter ett köksbord nu i ett par dagar men det är verkligen lättare sagt än gjort att hitta ett. Vi hittade ett jätte fint, i någon butik.. det kostade 2800kr och det var bara bordet, jag vill även tillägga att det var begagnat och att hon sedan skulle ha ytterligare 2000kr för de fyra stolarna med. Jag vet inte vad det var för speciellt med det köksbordet mer än att det var typ i fint skick. Jag misstänker att de hade något slags samlarvärde eller liknande. Galet var bara förnamnet!

Nej, nu har jag börjat få lite ont i huvudet så nu ska jag lägga ifrån mig min laptop, fixa mig en go kopp te och fortsätta titta på de olika inslag som sänds på tv. Hoppas alla får en fin söndag!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0