NYA BLOGGEN ÄR UPPE!!

Wooh idag är en dag som ska firas, nu har jag äntligen fått upp den nya bloggen! Äntligen kan jag skriva det här inlägget och be er att klicka er vidare till den nya adressen! Så välkomna in i värmen! Jag hoppas ni kommer tycka om mitt nya krypin!


Från och med idag så kommer jag alltså att blogga på nya bloggen. Här kommer det antaligen inte att uppdateras något mer.. tack för att ni följt och läst min blogg.

Sakta men inte helt säkert.

Alltså jag är så klantig! Mitt domän är nu uppe, woopi-do, men det funkar inte... Varför? Jag ändrade något och nu så kommer jag in på makens gamla blogg som ligger på samma server. Försöker jag logga in så kommer det upp "error - incorrect username" ochså hamnar jag på inloggningssidan till hans gamla blogg.

Riktigt bra gjort Hayley! Alltid ska du ändra på saker som du inte känner till. Prova intalar du dig själv, går det åt helvete är det bara att ändra tillbaka.. Ehm, denna gång funkar inte det. Så nu måste jag vänta på att maken min ska komma hem ifrån jobbet.

Seegt! Jag vill börja blogga på nya bloggen juu! Nåja, man kan inte få allt på en och samma gång.

Så hur är det med mig då? Jag är sjuk, eller ganska sjuk. Varit det snart i två veckor. Idag känns det dock mycket bättre. Som natt och dag om jag jämför med hur jag mådde igår. Nu går det väl ändå åt rätt håll? Jag har saker jag måste göra för fasiken!

Imorgon måste jag ner på stan i alla fall, vare sig jag är frisk eller ej. På torsdag är det den 12 och då är det nämligen sista ansökningsdagen till februaristarten. Kom ju inte in på de kurser jag sökte till som börja i Januari, jätte surt men ramlar man av hästen så är det bara att hoppa upp i sadeln igen. Funderar dock på att söka andra kurser, hade bara datorkurser sist. Kanske tar någon spårkkurs ochså. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag fega ur och söka samma kurser.

Sakta men säkert

Den nya bloggen börjar sakta men säkert att bli färdigställd. Låter som den är värsta avancerad men så är inte fallet. Det har bara tagit lite tid att fixa en Domän till mig. Idag har jag i alla fall köpt mig ett domän-namn, nu är det bara lite småfix med inställningar och sedan är saken biff.

Så fort den är uppe så tänkte jag nog ta mig ann och göra en årsresumé. Skulle iofs kunna göra den här och nu i denna blogg men då blir det ännu ett långt inlägg med bilder som ska flyttas över. Gjorde ju en flytt av alla inlägg härom veckan och nu har jag försökt att låta bli att blogga så det inte blir så många extra inlägg som jag behöver flytta över. Orkar inte ta och flytta allt igen (var massa fix och trix med designen innan det gick nämligen) utan de inlägg som skrivs nu de kommer jag helt enkelt att flytta över manuellt. Därför det är så tyst här i bloggen.

Det känns dock lite små tråkigt att inte skriva regelbundet längre. Fast det har jag inte gjort på länge länge och jag äntligen kommit på varför... Har bloggat i den här bloggen sedan 2007, det är riktigt länge. Jag har inte uppdaterat min design sedan 2009 och nu känner jag mig riktigt trött på den. Blogg.se är heller inte det stabilaste bloggverktyg där ute och som bloggare har man heller inte lika mycket frihet. Men allt har inte varit dåligt med blogg.se. Första gången jag skulle fixa med min design i WordPress så blev jag nästan mörkrädd. Det var så svårt! Blogg.se's design-tjosan är bra mycket enklare.

Det var en rolig utmaning i alla fall och till sist blev min design helt okej. Den kommer säkerligen att ändras ett par gånger till men just nu får den se ut så som den gör. Jag är nöjd, det är en enkel och stilren design. Ganska så tjejig men det är enbart bilder som jag själv tagit. Har även gjort så att det blir enklare att byta header. Inte en massa små fix och klutter i den utan enbart en bild och lite text. Perfekt!

Men nu får jag ta och sluta svamla en massa och enbart ta och önska alla en riktigt god fortsättning.

RSS 2.0