Sakta men inte helt säkert.

Alltså jag är så klantig! Mitt domän är nu uppe, woopi-do, men det funkar inte... Varför? Jag ändrade något och nu så kommer jag in på makens gamla blogg som ligger på samma server. Försöker jag logga in så kommer det upp "error - incorrect username" ochså hamnar jag på inloggningssidan till hans gamla blogg.

Riktigt bra gjort Hayley! Alltid ska du ändra på saker som du inte känner till. Prova intalar du dig själv, går det åt helvete är det bara att ändra tillbaka.. Ehm, denna gång funkar inte det. Så nu måste jag vänta på att maken min ska komma hem ifrån jobbet.

Seegt! Jag vill börja blogga på nya bloggen juu! Nåja, man kan inte få allt på en och samma gång.

Så hur är det med mig då? Jag är sjuk, eller ganska sjuk. Varit det snart i två veckor. Idag känns det dock mycket bättre. Som natt och dag om jag jämför med hur jag mådde igår. Nu går det väl ändå åt rätt håll? Jag har saker jag måste göra för fasiken!

Imorgon måste jag ner på stan i alla fall, vare sig jag är frisk eller ej. På torsdag är det den 12 och då är det nämligen sista ansökningsdagen till februaristarten. Kom ju inte in på de kurser jag sökte till som börja i Januari, jätte surt men ramlar man av hästen så är det bara att hoppa upp i sadeln igen. Funderar dock på att söka andra kurser, hade bara datorkurser sist. Kanske tar någon spårkkurs ochså. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag fega ur och söka samma kurser.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Novembersara.

SV; TACK snälla du för din fina kommentar!!

2012-01-10 @ 16:46:43
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Åh men jag tror att det är bra också att ha den där "prova-mentaliteten". Visst, det kan gå åt helvete, men do-it-yourself är mitt Utopi- Ingen snickare slipar mina golv, ingen kompis formaterar min dator och ingen rörmokare fixar mina stopp i avloppen. Prova! Jag gör faktiskt nästan allt själv. Utom att tvätta, för det gör sambon.sv: ja, det är så lättlagat också, men riktigt gott :)

2012-01-11 @ 19:11:50
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0