Sakta men säkert

Den nya bloggen börjar sakta men säkert att bli färdigställd. Låter som den är värsta avancerad men så är inte fallet. Det har bara tagit lite tid att fixa en Domän till mig. Idag har jag i alla fall köpt mig ett domän-namn, nu är det bara lite småfix med inställningar och sedan är saken biff.

Så fort den är uppe så tänkte jag nog ta mig ann och göra en årsresumé. Skulle iofs kunna göra den här och nu i denna blogg men då blir det ännu ett långt inlägg med bilder som ska flyttas över. Gjorde ju en flytt av alla inlägg härom veckan och nu har jag försökt att låta bli att blogga så det inte blir så många extra inlägg som jag behöver flytta över. Orkar inte ta och flytta allt igen (var massa fix och trix med designen innan det gick nämligen) utan de inlägg som skrivs nu de kommer jag helt enkelt att flytta över manuellt. Därför det är så tyst här i bloggen.

Det känns dock lite små tråkigt att inte skriva regelbundet längre. Fast det har jag inte gjort på länge länge och jag äntligen kommit på varför... Har bloggat i den här bloggen sedan 2007, det är riktigt länge. Jag har inte uppdaterat min design sedan 2009 och nu känner jag mig riktigt trött på den. Blogg.se är heller inte det stabilaste bloggverktyg där ute och som bloggare har man heller inte lika mycket frihet. Men allt har inte varit dåligt med blogg.se. Första gången jag skulle fixa med min design i WordPress så blev jag nästan mörkrädd. Det var så svårt! Blogg.se's design-tjosan är bra mycket enklare.

Det var en rolig utmaning i alla fall och till sist blev min design helt okej. Den kommer säkerligen att ändras ett par gånger till men just nu får den se ut så som den gör. Jag är nöjd, det är en enkel och stilren design. Ganska så tjejig men det är enbart bilder som jag själv tagit. Har även gjort så att det blir enklare att byta header. Inte en massa små fix och klutter i den utan enbart en bild och lite text. Perfekt!

Men nu får jag ta och sluta svamla en massa och enbart ta och önska alla en riktigt god fortsättning.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Te är godare än kaffe, indeeed! Jag dricker mycket te. Lika socialt det. Fast kaffe luktar gott. Men smakar perkele. Haha.Gott Nytt År och god fortsättning :))

2012-01-01 @ 17:23:18
URL: http://gaymasen.se
Postat av: June

Sv: Har du testat att grunda med underlack innan du målar dem? Mina blir också missfärgade ibland, men underlack minskar risken betydligt! Sen låter jag naglarna vila när det är som värst men det gör du ju redan :) Man behöver inte använda något dyrt underlack, jag använder Depends.

2012-01-03 @ 11:54:20
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

åh så spännande med en ny blogg :) jag har beställt en ny design till min blogg, så när jag får den ska jag verkligen satsa på min blogg igen, den har fått vila mycket under julen :)

2012-01-04 @ 13:31:47
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: ja och jag har haft min väldigt länge också. Men jag har skrivit upp på min lista med alla nyårslöften eller mål snarare att satsa på bloggen 2012. Då känns en ny design passande :D

2012-01-06 @ 14:00:30
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0