AHIFKXCWIG


Jävla människa jag lever med som fick mig att installera detta spel. Jag är helt fast, kan inte sluta spela. I love it! Men maken min hade rätt, detta är verkligen ett spel som är som gjort för mig. Finns en miljon olika quests att göra, hur mycket som helst att upptäcka och en hel del djävulskap som man kan hitta på.

Det har iofs inte bara varit Skyrim på menyn, hade två dagar med migrän ochså. Eller Migrän anfallet som Gud glömde kallar jag det för. Det var nog den värsta huvudvärk jag varit med om och inte heller vill den hålla sig till en del utav huvudet. Oftast när jag har migrän så brukar den fokusera på höger sida av huvudet, väldigt sällan jag får ont på vänster. Men denna gång lekte den lite överallt. Ena stunden hade jag ont rätt över pannan för att sedan ha ont i bakhuvudet och efter det bestämde den sig för att sätta sig bakom öronen på mig och även leka lite med käkarna på mig. Jag hade en underbar kväll, natt och dag där jag låg helt paralyserade i soffan med alla lampor släckta och inga som helst ljud.

Dagen efter var jag vit som ett lakan... eller genomskinlig eftersom jag oftast är vit som ett lakan när jag mår bra! Men då lirade jag Skyrim hela dagen och efter det mådde jag mycket bättre! ;)

Gissa vad jag ska göra nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0